THE FUTURE IS NOW
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Kymco Xciting VS 400 Lunar Stone TCS 2023

Kymco Xciting VS 400 Lunar Stone - изживейте вълнуващото

Kymco Xciting VS 400 е начинът, по който Kymco отпразнува 10-годишнината на модела. Най-новата серия на модела и цветовите комбинации, в които се предлага са уникална комбинация между спорт и елегантност. Един от най-безопасните и стабилни максискутери на пазара, който попада в категорията Sport Touring е подходящ както за бързо придвижване в натоварения трафик в града, така и за забавление и дълги пътувания на открития път.

Скутерът Xciting VS 400 Lunar Stone има агресивен външен вид и специално внимание обърнато към детайлите на светлинната система. Дневните светлини, фарът, мигачите и задната светлина са оборудвани с Full Led, като задната светлина осигурява отлична видимост с футуристичен дизайн. Приключенският дух на Kymco Xciting VS 400 Lunar Stone със сигурност не прави компромис с комфорта на водача. Новият ергономичен дизайн на седалката осигурява най-висок комфорт при шофиране при този клас скутери. Предната част на седалката е заострена, за да побере краката на ездача по време на каране. A за допълнителен комфорт на пътниците, отзад на гърба се поставя голяма възглавница. Максискутерът се предлага в две цветови комбинации – студено лунно сиво в комбинация с бяло и нежно лазурно синьо в комбинация с черно и наситено черно с акценти в тъмно сиво.

Xciting VS 400 Lunar Stone идва със система за контрол на сцеплението – TCS, която предоставя максимален контрол и безопасност на водача. В допълнение с изключителната спирачна система ABS, двете системи осигуряват абсолютен контрол, помагайки движението с висока скорост, както и маневрирането в тесни завои. Двигателят е едноцилиндров, 4 – тактов, с водно охлаждане и големина 400 cc. Максималната мощност от 24,9 kW (34 HP) при 7250 rpm, осигурява гарантирано висока производителност.

Kymco Xciting VS 400 Lunar Stone се отличава със своите допълнителни функционалности и екстри. Освен Keyless система за запалване и обновено дигитално табло, той идва с място за каска под седалката, USB порт, регулируема слюда и странични дръжки за пасажера, както и централна стойка за допълнително удобство.

Скутерът се предлага с две години гаранция и сервизно обслужване, без ограничение в пробега.

Технически спецификации

Тип двигател: 
OHC, едноцилиндров, 4-ри тактов, 4V,  EURO 5
Кубатура: 
400 см³
Максимална мощност: 
24,9 kW/ 34 hp при 7250rpm/min
Максимален въртящ момент: 
37.5 Nm/5750 rpm
Горивна система: 
Инжекцион 
Система на запалване: 
Електрическа
Охлаждаща система: 
Водно охлаждане
Вместимост на резервоара: 
12.5 литра
Разход на гориво:
4,2 л./100 км.
Рама: 
стоманено-тръбна 
Дължина:
2190 mm
Широчина: 
799 mm
Височина: 
1389 mm
Колесна база: 
1570 mm
Височина на седалката:
810 mm
Суха маса: 
195 kg
Предна гума:
 Размер: 120/70-15
Задна гума: 
Размер: 150/70-14
Предна спирачка: 
Двойни дискове ABS
Задна: 
Един диск ABS+TCS
* Регистрацията се заплаща допълнително.

Брошури и каталози

Xciting VS 400

Каталог Kymco 2023

Изисквания за шофьорска книжка

Можете да шофирате Xciting Vs 400 Lunar Stone, ако притежавате една от следните категории шофьорска книжка.

Допълнителна информация за различните класове шофьорски книжки, изисквания  и разпоредби можете да намерите на страницата на МВР.