THE FUTURE IS NOW
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Kymco Xciting VS 400 TCS Cerulean Blue

Kymco Xciting VS 400 - динамичен от началото до края.

Скутерът Kymco Xciting VS 400 е уникална комбинация между спорт и бъдеще, която ще отприщи емоциите ви. Един от най-безопасните и стабилни максискутери на пазара без изненада попада в категорията Sport Touring и е подходящ както за бързо придвижване в натоварения трафик в града, така и за забавление и дълги пътувания на открития път.

Максискутерът Xciting VS 400 има агресивен външен вид, като детайлите на светлинната система засилват усещането за скорост и ексклузивност. Дневните светлини, фарът, мигачите и задната светлина са оборудвани с Full Led. В допълнение, задната светлина осигурява отлична видимост с футуристичен дизайн. Спортният дух на Kymco Xciting VS 400 със сигурност не жертва комфорта на водача. Новият ергономичен дизайн на седалката осигурява най-висок комфорт при шофиране при този клас машини. Новите модели на скутера се предлагат в две цветови комбинации – нежно лазурно синьо в комбинация с черно, наситено черно с акценти в тъмно сиво и студено лунно сиво в комбинация с бяло.

Xciting VS 400 вече идва с TCS (система за контрол на сцеплението), която предоставя максимален контрол и безопасност на водача. В допълнение с изключителната спирачна система ABS, двете системи осигуряват абсолютен контрол, помагайки движението с висока скорост, както и маневрирането в тесни завои. Двигателят е едноцилиндров, 4 – тактов, с водно охлаждане и големина 400 cc. Максималната мощност от 24,9 kW (34 HP) при 7250 rpm, осигурява гарантирано висока производителност.

Kymco Xciting VS 400 не отстъпва и по отношение на екстрите и допълнителните функционалности. Освен Keyless система за запалване и обновено дигитално табло, той идва с регулируема слюда, място за каска под седалката, USB порт и странични дръжки за пасажера, както и централна стойка за допълнително удобство.

Скутерът се предлага с две години гаранция и сервизно обслужване, без ограничение в пробега.

Технически спецификации

Тип двигател: 
OHC, едноцилиндров, 4-ри тактов, 4V,  EURO 5
Кубатура: 
400 см³
Максимална мощност: 
24,9 kW/ 34 hp при 7250rpm/min
Максимален въртящ момент: 
37.5 Nm/5750 rpm
Горивна система: 
Инжекцион 
Система на запалване: 
Електрическа
Охлаждаща система: 
Водно охлаждане
Вместимост на резервоара: 
12.5 литра
Разход на гориво:
4,2 л./100 км.
Рама: 
стоманено-тръбна 
Дължина:
2190 mm
Широчина: 
799 mm
Височина: 
1389 mm
Колесна база: 
1570 mm
Височина на седалката:
810 mm
Суха маса: 
195 kg
Предна гума:
 Размер: 120/70-15
Задна гума: 
Размер: 150/70-14
Предна спирачка: 
Двойни дискове ABS
Задна: 
Един диск ABS+TCS
* Регистрацията се заплаща допълнително.

Брошури и каталози

Xciting VS 400

Каталог Kymco 2023

Изисквания за шофьорска книжка

Можете да шофирате Xciting Vs 400, ако притежавате една от следните категории шофьорска книжка.

Допълнителна информация за различните класове шофьорски книжки, изисквания  и разпоредби можете да намерите на страницата на МВР.